La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

Del dissabte 7 al diumenge 15 de maig 2022 s'ha celebrat la 67ena. edició de l'esdeveniment "Girona Temps de Flors", una setmana durant la qual els projectes florals omplen de color i creativitat els principals monuments de la ciutat. Al parterre davant la rectoria de Sant Feliu es mostra la instal·lació "En què penses quan penses en impressió 3D", de Thao Hidalgo, Federico Jünemann, Sergi Contreras i altres.
Les impressores 3D són només el començament del futur, un mètode d'impressió que dona ales a la creativitat d'invenció. El projecte es centra en la lluita contra el canvi climàtic, parla del temps utilitzant les plantes medicinals com a element del passat i els mòduls originats a partir d'impressores 3D com a element del futur.


Temps de Flors 2022. Parterre davant la Rectoria de Sant Feliu

Index

Temps de Flors 2022. Parterre davant la Rectoria de Sant Feliu Temps de Flors 2022. Parterre davant la Rectoria de Sant Feliu Temps de Flors 2022. Parterre davant la Rectoria de Sant Feliu
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés