La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

Del dissabte 7 al diumenge 15 de maig 2022 s'ha celebrat la 67ena. edició de l'esdeveniment "Girona Temps de Flors", una setmana durant la qual els projectes florals omplen de color i creativitat els principals monuments de la ciutat. A diversos indrets del Centre Comercial (Rambla de la Llibertat, carrer de Santa Clara, plaça de Pompeu fabra), s'ha instal·lat "Living Large, una reflexió sobre la perspectiva i les opcions", de Daica Skrobala de Polycarp Flowers i Terry Durden de Volumne 11 Designworks.
Fixeu-vos en les bosses de compres de grans dimensions que desborden de flors. Les nostres vides enfeinades a vegades ens deixen poc temps per gaudir de la bellesa que hi ha als objectes més comuns. Cada visitant es pot aturar un moment i respirar les belles flors i contemplar el poder transformador de viure les seves vides a una escala més gran.


Temps de Flors 2022. Centre Comercial - Rambla de la Llibertat

Index

Temps de Flors 2022. Centre Comercial - Rambla de la Llibertat Temps de Flors 2022. Centre Comercial - Rambla de la Llibertat Temps de Flors 2022. Centre Comercial - Rambla de la Llibertat
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés