La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

Del dissabte 7 al diumenge 15 de maig 2022 s'ha celebrat la 67ena. edició de l'esdeveniment "Girona Temps de Flors", una setmana durant la qual els projectes florals omplen de color i creativitat els principals monuments de la ciutat. Als Jardins del Museu d'Art es mostra la instal·lació "Arborescències", d'Ívida Cynara.
La instal·lació convida a la contemplació de la bellesa intrínseca. Posa de manifest la naturalesa, com a màxima creadora i arquitecta de bellesa i equilibri del planeta. Fa notòria l’energia vital que habita en ella i en tots els éssers vius. De dos “fòssils” naturals de vida en pausa, creats en la intempèrie i pel temps, neix una peça en què la seva “mort” esdevé un principi creatiu per a la vida i per a l’artista.


Temps de Flors 2022. Jardins del Museu d'Art

Index

Temps de Flors 2022. Jardins del Museu d'Art Temps de Flors 2022. Jardins del Museu d'Art Temps de Flors 2022. Jardins del Museu d'Art
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés