La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

Del dissabte 7 al diumenge 15 de maig 2022 s'ha celebrat la 67ena. edició de l'esdeveniment "Girona Temps de Flors", una setmana durant la qual els projectes florals omplen de color i creativitat els principals monuments de la ciutat. Al Jardí de la Infància es mostra la instal·lació "El laberint", de Mònica Montero, Alba Bonada, Natàlia Alegre i altres.
Inspirat en el laberint de Creta i en el mite del Minotaure i la donzella, és una creació artística comunitària que ha volgut fomentar la cohesió social entre famílies i escola i entre famílies, barri i ciutat. És un laberint transitable que pretén reivindicar el valor cultural i medicinal de les plantes aromàtiques. “Ariadna i el fil que guiarà la sortida de Teseu, l’heroi que matarà el monstre”.


Temps de Flors 2022. Jardí de la Infància

Index

Temps de Flors 2022. Jardí de la Infància Temps de Flors 2022. Jardí de la Infància Temps de Flors 2022. Jardí de la Infància
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés