La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

Del dissabte 7 al diumenge 15 de maig 2022 s'ha celebrat la 67ena. edició de l'esdeveniment "Girona Temps de Flors", una setmana durant la qual els projectes florals omplen de color i creativitat els principals monuments de la ciutat. Al jardí de Torre Girnella es mostra la instal·lació "Walden o el refugi de la vida" de Cecilia M. Casas, Helena Prim, Pol Urbano i altres.
Henry D. Thoreau va viure durant dos anys en una cabana senzilla construïda per ell. El 1854, a l’assaig "Walden o la vida als boscos" va descriure les seves vivències i es va convertir en un referent del pensament crític naturalista. Amb la proposta, es fa pensar sobre la idea de viure de veritat, apreciant i contemplant la natura per sentir-nos acollits i lligats amb nosaltres mateixos.


Temps de Flors 2022. Jardí de Torre Gironella

Index

Temps de Flors 2022. Jardí de Torre Gironella Temps de Flors 2022. Jardí de Torre Gironella Temps de Flors 2022. Jardí de Torre Gironella
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés