La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats

 • Girona resisteix! 2015. Articles i reportatges fotogràfics de la segona edició de l'esdeveniment, celebrat el 27 de juny 2015.

 • Girona resisteix! 2014. Articles i reportatges fotogràfics de la primera edició de l'esdeveniment, celebrat el 28 i 29 de juny 2014.

 • El Regiment de Sant Narcís. Articles i reportatges fotogràfics de la presentació del regiment a la ciutat el 27 de juliol 2013.


 • Back


  Activitats i esdeveniments a la ciutat de Girona
  Anar

  El campament.
  Dissabte 11 de juny 2016. Activitats realitzades al campament instal·lat a tocar el pavelló de Fontajau. Reportatge fotogràfic. 18 fotografies.

  El campament
  Anar

  La desfilada.
  Dissabte 11 de juny 2016. Desfilada pels carrers de Girona des del campament de Fontajau a la plaça de la Catedral. Reportatge fotogràfic. 36 fotografies.

  La desfilada
  Anar

  Presentació de l'esdeveniment.
  Dissabte 11 de juny 2016. Presentació de la recreació, el context històric i les unitats que hi participen a la plaça de la Catedral. Reportatge fotogràfic. 42 fotografies.

  Presentació de l'esdeveniment
  Anar

  Combat al portal de Sant Cristòfol.
  Dissabte 11 de juny 2016. Inici de la recreació de combat al portal de Sant Cristòfol; les tropes borbòniques entren a Girona. Reportatge fotogràfic. 42 fotografies.

  Combat al portal de Sant Cristòfol
  Anar

  Combat al carrer Pere de Rocaberti.
  Dissabte 11 de juny 2016. Recreació de combat de les unitats procedents del portal de Sant Cristòfol; cap a la plaça dels Lledoners. Reportatge fotogràfic. 30 fotografies.

  Combat al carrer Pere de Rocaberti
  Anar

  Combat a la plaça dels Lledoners.
  Dissabte 11 de juny 2016. Recreació del combat de les unitats procedents del carrer de Pere de Rocaberti cap al carrer Bellmirall. Reportatge fotogràfic. 18 fotografies.

  Combat a la plaça dels Lledoners
  Anar

  Combat al carrer Bellmirall.
  Dissabte 11 de juny 2016. Recreació del combat de les unitats des de la plaça dels Lledoners cap a la de Sant Domènec. Reportatge fotogràfic. 18 fotografies.

  Combat al carrer Bellmirall
  Anar

  Combat a la plaça de Sant Domènec.
  Dissabte 11 de juny 2016. Recreació del combat final de les unitats borbòniques i austriacistes a la plaça de Sant Domènec. Reportatge fotogràfic. 24 fotografies.

  Combat a la plaça de Sant Domènec
  Anar

  Cloenda de la jornada a Sant Domènec.
  Dissabte 11 de juny 2016. Finalitzat el combat a la plaça de Sant Domènec, es va cloure la jornada. Reportatge fotogràfic. 18 fotografies.

  Cloenda de la jornada a Sant Domènec
  Anar

  Presentació de les unitats.
  Diumenge 12 de juny 2016. Castell de Montjuïc. Presentació de les unitats que participen en la recreació. Reportatge fotogràfic. 24 fotografies.

  Presentació de les unitats
  Anar

  Presentació de l'esdeveniment.
  Diumenge 12 de juny 2016. Castell de Montjuïc. Explicació del context històric motiu de la recreació a Montjuïc. Reportatge fotogràfic. 15 fotografies.

  Presentació de l'esdeveniment
  Anar

  Assalt a les portes del castell.
  Diumenge 12 de juny 2016. Castell de Montjuïc. Assalt de les tropes borbòniques a les portes de la fortalesa. Reportatge fotogràfic. 45 fotografies.

  Assalt a les portes del castell
  Anar

  Combats al castell de Montjuïc.
  Diumenge 12 de juny 2016. Castell de Montjuïc. Combats entre borbònics i austriacistes al pati d'armes. Reportatge fotogràfic. 45 fotografies.

  Combats al castell de Montjuïc
  Anar

  La capitulació.
  Diumenge 12 de juny 2016. Castell de Montjuïc. Els defensors austriacistes capitulen davant les tropes borbòniques. Reportatge fotogràfic. 24 fotografies.

  Combats al castell de Montjuïc
  Anar

  Cloenda de la recreació històrica.
  Diumenge 12 de juny 2016. Castell de Montjuïc. Desfilada final de les unitats, benedicció matrimonial i foto de grup. Reportatge fotogràfic. 48 fotografies.

  Cloenda de la recreació històrica
  Anar

  El Regiment de Sant Narcís.
  Articles i reportatges fotogràfics dels actes de presentació i la història del Regiment, el 27 de juliol 2013.

  El Regiment de Sant Narcís
  CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés