La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartats


Back


Activitats i esdeveniments a la ciutat de Girona
Anar

El campament austriacista.
Dissabte 27 de juny. Activitats realitzades al campament austriacista instal·lat als Jardins dels Alemanys. Reportatge fotogràfic. 51 imatges.

El campament austriacista
Anar

El campament borbònic.
Dissabte 27 de juny. Activitats realitzades al campament borbònic instal·lat als Jardins de la Francesa. Reportatge fotogràfic. 51 imatges.

El campament borbònic
Anar

Trobada i inici de la desfilada.
Dissabte 27 de juny. Trobada dels recreadors dels bàndols austriacista i borbònic als Jardins dels Alemanys i inici de la desfilada. 24 imatges.

Trobada i inici de la desfilada
Anar

Desfilada pel Barri Vell.
Dissabte 27 de juny. Desfilada des dels campaments borbònic i austriacistes a Torre Gironella fins al Pont de Pedra. Reportatge fotogràfic. 51 imatges.

Desfilada pel Barri Vell
Anar

Escaramussa al Pont de Pedra.
Dissabte 27 de juny. Recreació d'una escaramussa i d'una petició de rendició de la plaça, al Pont de Pedra. Reportatge fotogràfic. 90 imatges.

Escaramussa al Pont de Pedra
Anar

Presentació dels grups participants.
Dissabte 27 de juny. Presentació de la recreació i dels grups, i jura de bandera a la plaça del Vi. Reportatge fotogràfic. 48 imatges.

Presentació dels grups participants
Anar

Presentació de l'esdeveniment.
Dissabte 27 de juny. Presentació de l'entorn històric de la recreació i dels grups a la plaça de la Catedral. Reportatge fotogràfic. 27 imatges.

Presentació de l'esdeveniment
Anar

Combat a la bretxa de la muralla.
Dissabte 27 de juny. Primer combat de la recreació a la bretxa de la muralla de la Torre Gironella. Reportatge fotogràfic. 30 imatges.

Combat a la bretxa de la muralla
Anar

Combat a la Torre Gironella.
Dissabte 27 de juny. Recreació d'un combat entre austriacistes i borbònics a la Torre Gironella. Reportatge fotogràfic. 15 imatges.

Combat a la Torre Gironella
Anar

Atac als Jardins dels Alemanys.
Dissabte 27 de juny. Recreació d'un atac entre austriacistes i borbònics als Jardins dels Alemanys. Reportatge fotogràfic. 27 imatges.

Atac als Jardins dels Alemanys
Anar

Combat al carrer de Rocabertí.
Dissabte 27 de juny. Recreació d'un combat entre austriacistes i borbònics al carrer Pere de Rocabertí. Reportatge fotogràfic. 24 imatges.

Combat al carrer de Rocabertí
Anar

Combat als carrers de Bellmirall i dels Alemanys.
Dissabte 27 de juny. Recreació d'un combat entre austriacistes i borbònics a la plaça dels Lledoners i als carrers Bellmirall i dels Alemanys. Reportatge fotogràfic. 21 imatges.

Combat als carrers de Bellmirall i dels Alemanys
Anar

Recreació final a la plaça de Sant Domènec.
Dissabte 27 de juny. Combat, rendició de les tropes i foto de família de tots els recreadors a la plaça de Sant Domènec. 42 imatges.

Recreació final a la plaça de Sant Domènec
CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés