La ciutat Llegendes i tradicions Festes i esdeveniments Història de la ciutat Itineraris turístics Novetats Més apartatsSíntesi:

El diumenge 24 de novembre de 2019 va tenir lloc la XLI edició de la Cursa popular del carrer Nou, prova solidària a favor del Rotary Club, que va néixer l’any 1979 de la iniciativa dels comerciants que volien dinamitzar el carrer.
En la modalitat dels 10 km han guanyat la competició Santiago Catrofe i Jenny Spink. També hi ha hagut la modalitat de 5 km, que han guanyat Ferran Coll i Sara Loher i diverses curses infantils. Albert Ardevol, nascut al 1942, va rebre el trofeu honorífic Antoni Juliol al corredor de més edat, en la categoria masculina, i Mari Carmen Pagès del 1944 en la femenina. Kave Home triomfà en la categoria d’empreses, i el GEiEG i el Club Triatló Costa Brava, els premis especials a la participació en la categoria clubs, i els col·legis Bell Lloc, les Alzines i Eiximenis, en la categoria escoles41ena. edició de la Cursa popular del Carrer Nou 2019

[Més imatges]

Index-Més imatges

CONTACTE ----Avís legal ----Aviso legal ----Legal notice © Fèlix Xunclà/Assumpció Parés